FaZe je uradio sjajan posao u ovom “prelaznom roku

  • Transferi igrača se uveliko dešavaju, već smo videli nekoliko iznenađenja,Csgo skins for sale FaZe je uradio sjajan posao u ovom “prelaznom roku”. Već u došao GuardiaN, the ukoliko se we Šveđanin priključi timu, na papiru ćemo imati sjajnu ekipu. Znamo koliko jou Olofmeister kvalitetan igrač, i dok smo u starom FaZe kao zvezde tima imali raina i actually NiKa, sada ze tu može ubrojiti i Olof, any ništa manje ne zaostaje ni slovački snajperista.
    Treba napomenuti da Olof, iako veoma kvalitetan aimer, često igra lurkera i individualnim kvalitetima pravi razliku te će bukvalno biti poboljšana verzija Kioshime koji je takođe u ekipi bio lurker i igrač zadužen da seče rotacije i pre svega inteligentnom igrom i kvalitetnim kretanjima pravi razliku. Sve to poseduje my spouse and i Olof, ali ima i više skila od Francuza, ght možemo očekivati public prosecutor često bude najbolji pojedinac na meču, Buy CSGO Skins što od Kioshime to nismo često viđali.
    Sačekaćemo još mesec dana do zvanične objave, ali je velika verovatno da se ovako nešto dogodi, tada će karriganova ekipa biti veoma kvalitetna, na njemu jij da sve to lepo uskladi oughout šta ne sumnjamo. http://www.csgo4sale.com