H1Z1: King of the Eliminate oyununun adı değişti

  • Daha önce de H1Z1: Just Endure oyununun adı değişerek sadece Just Endure olmuştu. H1Z1: King of the Kill için de benzer bir isim düşünülmüş.

    H1Z1 oldukça ilginç bir geçmişe sahip. Oyun öncelikle tamamen bir hayatta kalma oyunu olarak piyasaya sürülmüştü. Adı ise H1Z1 idi. Ardından bu oyuna bir Fight Royale modu eklendi. Bu mod çok ilgi görünce geliştirici ekip hayatta kalma modu ile Fight Royale modlarını ayırdı. Hayatta kalma modunun adı H1Z1: Simply Survive oldu. Fight Royale modu ise H1Z1: King from the Kill. Bu ayrılıktan bir süre sonra geliştirici ekip, oyunlarının hayatta kalma sürümünün adını Just Endure yaptı. Bugün ise PCGamer cephesinden gelen açıklamaya göre H1Z1: King of the Eliminate oyununun adı sadece H1Z1 oldu. Yani, hayatta kalma modu olarak başlayan bu oyun, eski ismine, Battle Royale ile döndü.

    Peki, böyle bir isim değişikliği neden yapılmış olabilir? Bu sorunun cevabını şu an vermek oldukça güç fakat PCGamer ekibinin düşüncelerine göre bu oyun Erken Erişim sürecini bitirmeye hazırlanıyor olabilir. Bu yüzden de bir isim değişikliği yapılmış olabilir. Yine de net bir cevaba sahip değiliz. Bekleyip, öyle göreceğiz.

    Tüm bunların haricinde, 2017 yılında çıkacak olan Buy H1Z1 Items oyunlar ve 2018 yılında çıkacak olan oyunlar yazılarımıza göz atabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bizleri çok güzel oyunlar bekliyor. Fakat yeni oyunlardan ziyade, daha facultar bir yelpazede güzel oyunlar arıyorsanız, durante iyi PS4 oyunları yazımıza göz atabilirsiniz. En iyi Ps 4 oyunları listemiz uzun geldiyse, sizi en yeni ve PlayStation kullanıcıları tarafından muhtemelen çokça tercih edilen oyun ile tanıştıralım: FIFA 18 inceleme. Eğer futbol temelli bir oyun yerine, direkt bir WWE oyunu arıyorsanız, güreşmek istiyorsanız ag WWE 2K18 güreşçi listesi, ek paketleri, rehberleri, ipuçları ve daha fazlası yazımıza göz atmayı unutmayın.

    Son olarak, kardeş sitemizin GTA On the internet rehberi: taktik ve ipuçları, hileler, modlar ve oyun hakkında her şey yazısına bakmayı ve bizlerin sosyal medya kanallarını takip etmeyi unutmayınız. Facebook ve Twitter sayfalarımızdan aktif olarak haber paylaşımları yapmaktayız.