ronaldo tröja liga spelare överföring marknaden

 • ESPN expert team debatt Rooney i Super: rädsla för pengar är svårt att vägra Tencent Sports 23 februari Lokal tid nästa tisdag kommer den kinesiska ronaldo tröja liga spelare överföring marknaden stängas officiellt. Under den aktuella övergångsperioden har det varit många tungviktar i superstadion, men nu verkar det som om kineserna fortfarande hoppas kunna göra en mer chockerande affär. Rooney i slutändan ska inte ansluta sig till super det? Nyligen har brittiska medier har rapporterats utförligt, 'Rooney kommer att ansluta en gren mystisk super team' skaka upp smuts, mer värt att begrunda är huruvida Rooney Manchester United boss Jose Mourinhos agent verkade vara att försöka Den 13-åriga infödda anfallaren som spelade för Red Devils 'körde' till Old Trafford. Kinesiska ligaspelarens överföringsfönster kommer att stängas om mindre än en vecka, vad har laget för tillfället möjlighet att underteckna Rooney? För den här Manchester United, England-lagkaptenen, vid denna tid till Fjärran Österns guldhopp, i slutändan är det en välsignelse eller en förbannelse? Potentiellt hem som vill underteckna Rooney en sådan enastående internationell fotbollsstjärna, potentiella köpare från Super League måste ge spelarna ut av astronomiska lönenormer, dessutom måste de betala tillräckligt för Manchester United Club Och tränaren Jose Mourinho är nöjd med överföringsavgiften, för att vara säker på att kunna göra dessa två Super League, absolut inte för mycket. Faktum är att på grund av överföringsfönstret stängs snart finns det få Super League-klubbar som är villiga att införa en så stor investering Rooney. I Super Stadium i Guangzhou Hengda, hamnen i Shanghai, Jiangsu Suning är utan tvekan den allmänna förekomsten av 'Tyrant', men även tre lag bland en avsiktlig introduktion av Wayne Rooney, måste den faktiska användbarhet har varit mycket dålig. För att säkerställa att Super League-teamet introducerade Rooney den här stjärnan, måste ha sin rika erfarenhet Real Madrid RONALDO 7 hemmatröja billiga fotbollströjor 2017-2018 och fantastiska individuella konkurrensfärdigheter, måste han hoppas att han kan förbättra lagets konkurrenskraft i AFC Champions League. Men frågan är nu, AFC Champions League har officiellt gå ut i krig, innan knockout skede av tävlingen startade officiellt i augusti de tre Super League lag har varit omöjligt Rooney läggs sedan till sin stora kampanj bland listan av turneringen.

   

   

  Därför är möjligheten för dessa tre lag att ta Wayne Rooney före slutet av februari mycket lågt, även om de avser att rekrytera Manchester United-kaptenen, väntar de tills sommaröverföringsfönstret öppnas. Under vintern har superpromotionen Tianjin Tianjian tecknat den belgiska mittfältaren Witsel och Brasilien-anfallaren Pato, de är fullt kapabla att underteckna Rooney. Ännu viktigare, Tianjin Quanjian har hittills inte runnit ut ur utländskt bistånd sina platser, och laget söker verkligen en högnivåscorer. Men, som Tianjin Quanjian-tränare, kommer Italien Fabio Cannavaro inte att introducera dem som inte är lämpliga för lagets taktik och billiga fotbollströjor färdigheter hos spelaren. Peking Guoans nya aktieägare kan vara villiga att hjälpa laget att introducera Rooney, de hoppas på ett sådant sätt att skrämma sina rivaler i Super Stadium. Liksom Tianjin Quanjian har Peking Guoan inte uttömt sin kvot för utländskt bistånd. Så, för Rooney själv, landning super i slutet är en välsignelse en katastrof? Rooney har redan en slösad rikedom av rikedom: hos Manchester United, hans veckolön på upp till 300.000 pund. Dessutom har han fortfarande mycket reklam, stöd för den enorma inkomsten. Men trots detta Super laget till Wayne Rooney ur fettet om, låt Manchester United kaptenen är fortfarande häpnadsväckande: Brittiska medier rapporterade att, så länge överföringen nickade instämmande, sedan Rooney veckolön i Super League kommer att kunna nå 100 miljoner pounds, vilket Det är självklart ett oåterkalleligt nummer.

   

  Ännu viktigare är Kina en supermakt har en befolkning på 1,5 miljarder, spelar i Super League, måste Rooney personliga anseende att kunna driva en helt ny nivå, där han också kommer att kunna få mer och mer lukrativ verksamhet Samarbetsavtal Med andra ord, så länge som villig att gå till fotbollströjor barn lek i Super League, Rooney i både personlig rikedom och personligt inflytande, och till och med hopp och Englands legend Beckham par. I kinesisk fotboll, kommer Rooney att kunna bli en fotboll ambassadör och talesman i denna stora rike, samtidigt, kommer han att vara där med en smak av brittisk kultur och livsstil mycket olika. Kinesiska fans har en mycket passionerad passion för fotboll och i själva verket har Rooney, som blev Manchester Uniteds toppscorer förra månaden, redan ett högt rykte i landet. Den andra sidan Om Rooney lämnade Premier League och landade i Super League, kommer hans Englandskarriär i lagets karriär sannolikt att sluta. För närvarande är ett stort antal utländska spelare på hög nivå aktiv i Super Stadium. De flesta är brasilianer. Det är obestridligt att dessa spelare inte har förlorat sin position i sina respektive landslag sedan Super League a. Men när Rooney landade i Super, kommer Englands tränare Robert Southgate säkert helt övergiven.

   

  Med fördjupningen av säsongen spelade Wayne Rooney i Manchester United mindre och mindre tid, han har nu blivit nästan en Red Devils array-kantspelare. För närvarande, om Rooney landade Super, kommer han inte bara att förlora sin lagkapten i Englandslaget, han kommer även att förlora chansen att återskapa i de tre lejonerna. För närvarande är Rooney Englands första målskytt i laget historia, och han är de flesta av de tre Lions framträdanden utespelare 'knubbig barn' får inte förlora möjligheten att spela för England igen gå in i strid i det här skedet. Ännu viktigare, om Rooney gick med inte är ett super-topplag, så kommer han troligtvis inte att kunna vinna mästerskapet år 2017. Även om den totala nivån på Super League ännu inte har nått en höjd av mindre real madrid tröja än fem ligor i Europa, men kampanjen lagen i ligan, krävs också att resa långa sträckor innan bortamatcher och dessutom super plats, gräsmatta villkor är relativt dåliga, och dessa Självklart hade Rooney aldrig tidigare upplevt Premier League. Med tanke på alla dessa faktorer borde Rooney också lägga sig för att succumbera till Super League-laget, oavsett om det också skulle våga på Fjärran Österns guldtramp det? (Ning) Copyright: Denna artikel är rutherford exklusiva artiklar, utan tillstånd, får inte reproduceras eller de kommer att hållas ansvariga.